LISTA ŽELJA

O NAMA

Deachrie

DEACHRIE nastao je 2019. godine u Puli, a kao ideja rodio se i puno ranije. Za tebe pažljivo biramo udobne, kvalitetne i moderne komade odjeće, ali i modnih dodataka koji će dati dodatan šarm tvom modnom izričaju. U našem dućanu možeš pronaći modne kombinacije za razne prigode – svakodnevne, poslovne ili pak svečane.

Svjesni smo koliko se svatko od nas voli osjećati posebno te se isto trudimo pružiti i našim kupcima. Ne ustručavamo se pokazati svoju kreativnost od samih početaka te se nadamo kako ćeš nas baš ti pratiti na našem putu. 

Trudit ćemo se inspirirati te svakodnevno.

Oslobodi se, prepusti se mašti i složi svoju savršenu kombinaciju u našem dućanu ili web shopu. Odvaži se pronaći ono što odražava baš tebe. Neka tvoj komad odjeće priča umjesto tebe.

Inspiraciju pronalazimo u svemu – slučajnom prolazniku, šarenom polju, pa čak i u tmurnom danu.

Odlučili smo otvoriti prozor u svijet i pogled podijeliti s tobom, obožavatelju online kupovine.

Želja je svake godine bivala sve jača, stoga smo odlučili ispričati našu priču kroz divne kreacije hrvatskih brandova. Ovo je priča o održivoj modi, multifunkcionalnim komadima, ali i vječnim kreacijama, koje ćeš sa osmijehom izvući iz ormara svake naredne sezone.

Dopusti nam da budemo tvoja najdraža inspiracija.

Našu viziju svakodnevno nadograđujemo, opčinjeni raznim idejama i novitetima.
Velika nam je želja da se svaka osoba koja nosi dizajn naših brandova, osjeća ugodno u vlastitoj koži, stoga dizajneri biraju najkvalitetnije materijale – one prirodne.
Naša ponuda obogaćena je i ručno izrađenim modnim dodacima, posebno biranim detaljima, kako bi dali dodatan izričaj tvom stilu.
Želimo ti približiti naš svijet, da ga vidiš našim očima i sudjeluješ u očuvanju planeta na najljepši mogući način – kroz spoj tradicije i modernog.

Zaviri u naš svijet i prepusti se mašti.

Za sve upite, stojimo ti na raspolaganju na svim kanalima komunikacije – mail, IG ili FB.

Također te pozivamo da se pretplatiš na naš newsletter te budeš među prvima koji će saznati sve novosti vezane uz naše poslovanje.

Scroll to Top

iskoristi rođendanski popust do 15.06. 

– 10% na ukupnu kupovinu unosom koda

B-day10